VELKOMMEN TIL

Bolii.dk

En verden af møbler, interiør- og fototapet.

Bolii.dk

Bolii.dk er en mindre Dansk møbel- og interiør netbutik med 7 ansatte. Vores klare mission er at være stærke på et bredt udvalg af møbler- og interiør til hjemmet.

Velkommen til Bolii.dk, vi er en mindre Dansk virksomhed beliggende på sydsjælland med 6 fuldtids beskæftiget og 1 fleksjobber. Vores primære mission er at tilbyde et bredt udvalg af møbler, boligtilbehør og fototapet til Danske bolig-entusiaster.

Vi forsøger hele tiden at forny vores sortiment, både med kendte skandinaviske brands – men også nye producenter og designere får chancen, når vi køber nye produkter ind.

Vi har forsøgt at have et bredt udvalg af møbler og interiør. Du finder blandt andet produkter fra, Hübsch, XTR, Gear4U, House Doctor, Bloomingville, BYon, Bimago, EI og mange andre. Du har altid mulighed for at se den aktuelle lager-status på produktet, ved at gå til produktets side.

Ønsker du at se/prøve nogle af vores modeller først? Så kontakt os for at aftale et besøg hos os. Det varierer meget hvilke modeller vi har klar til at kunne vise frem, men hvis vi får et par dage varsel, kan alle produkter altid findes frem til fremvisning.

Bolii.dk | Finlandsgade 31 – 4690 Haslev.